Cykelrejse med familien

med nærvær, ro og naturoplevelser


Dagsdistancer: 15-30 km.

Cykelrejse med familien.

Jeg har selv været på mange cykelrejser med mine tre døtre og nyder den ro og det nærvær, der opstår, når man er på cykelrejse sammen. Hverdagen er simpel, og det handler om at være sammen og opleve det, vi møder på vores cykelrejse.

Om aftenen er der god tid til at lave mad over bål, spille et spil eller lege.

Dagsturene skal ikke være for lange, fordi der skal være tid til at kigge på en vindmølle, gå på opdagelse efter insekter eller spise en is.

Hvis I mangler det rigtige udstyr, har jeg lavet et samarbejde med Sharepacker.dk, så I kan leje kvalitetsudstyr til jeres cykelrejse med 20% rabat.


Morten og Selma Thy
Limfjordsmuseet
Hvalpsund pigerne 1
Hvalpsund pigerne 3
Morten Hennes strand
Himmerlandske heder udsigt

Start og slutdestination: Aars

Beskrivelse.

Denne cykelrejse er meget velegnet til familier med  børn. Jeg anbefaler denne cykelrejse til børn fra 6 år og opefter hvis de skal cykle selv.

Cykelrejsen går langs lukkede stier eller mindre biveje med ingen eller meget lidt trafik. På få steder cykler man på sikre cykelstier. 

I kan planlægge denne cykelrejse så den passer lige til jer, fordi cykelrejsen kan gennemføres på 3-5 dage med dagsture på cirka 15-30 kilometer.

På 3 ud af 4 af overnatningsstederne er der mulighed for overnatning i enten shelter eller på B&B, så kan I selv vælge.

Undervejs finder I gode aktiviteter til børn, og her kan nævnes Limfjordmuseet, fortællebænkene langs banestierne samt rig mulighed for at undersøge planter, dyr og insekter.

Alberte på cykel
Vindblæs Mølle 1
Hvalpsund pigerne 3
20170525_125842

Oplevelser undervejs.

Med Cykelrejse.dk's web-app har I altid overnatningssteder og seværdigheder ved hånden. Her kan I også finde gode steder at spise jeres madpakke eller holde et hvil. Læs mere

Betal med: