Cykelrejse med børnebørn

med nærvær, ro og naturoplevelser


Dagsdistance 15-30 km.


Cykelrejse med børnebørn.

At tage på cykelrejser med børn giver nogle helt enestående oplevelser. Du får nogle enestående samtaler med dine børnebørn, imens I cykler side om side.

Der er tid til ro og nærvær, og hverdagen er simpel.

Her handler det om at være sammen og opleve det, I møder på jeres cykelrejse.

Om aftenen er der god tid til at spille et spil, lege eller lave mad over bål.


Dagsturene er kun på ca. 15 kilometer, så I har tid til at kigge på en vindmølle, gå på opdagelse efter insekter eller spise en is.

Hvis I mangler det rigtige udstyr, har jeg lavet et samarbejde med Sharepacker.dk, så I kan leje kvalitetsudstyr til jeres cykelrejse med 20% rabat.


Morten og Selma Thy
Limfjordsmuseet
Hvalpsund pigerne 1
Hvalpsund pigerne 3
Morten Hennes strand
Himmerlandske heder udsigt

Start og slutdestination: Aars

Beskrivelse.

Denne cykelrejse varer 3-5 dage og er meget velegnet til cykelrejser med børn fra 6 år og opefter.

Cykelrejsen går langs lukkede stier eller mindre biveje med ingen eller meget lidt trafik. Der er få korte strækninger, hvor I cykler langs landeveje på sikre cykelstier.

Undervejs finder I gode aktiviteter til børn, og her kan nævnes Limfjordmuseet, fortællebænkene langs banestierne samt rig mulighed for at undersøge planter, dyr og insekter.

I kan planlægge denne cykelrejse, så den passer lige til jer. Cykelrejsen kan gennemføres på 3 eller 5 dage med dagsture på cirka 15 eller 30 kilometer.

I kan vælge enten at sove i shelter eller på B&B ved de 3 af overnatningsstederne. Ved Staun havn er der kun mulighed for at overnatte i de gode indendørs shelterhytter. Hvis I ønsker kun at overnatte i B&B, cykler I forbi Staun havn og overnatter i Løgstør.

Denne distance er på 40 kilometer.


Alberte på cykel
Vindblæs Mølle 1
Hvalpsund pigerne 3
20170525_125842

Oplevelser undervejs.

Med Cykelrejse.dk's web-app har I altid overnatningssteder og seværdigheder ved hånden. Her kan I også finde gode steder at spise jeres madpakke eller holde et hvil. Læs mere

Betal med: